Candidatul PSRM și-a făcut apariția la o întrevedere a candidatului PPPDA cu cetățenii

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, susține că este ținta unor atacuri mediatice. În cadrul unei întâlniri cu cetățenii, Năstase a spus că marea campanie de manipulare este regizată de „binomul Plahotniuc-Dodon”. La eveniment și-a făcut apariția și candidatul Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, motivându-și prezența prin faptul că Andrei Năstase nu vine la dezbaterile pe care le organizează la Arcul de Triumf, transmite IPN.

Andrei Năstase a declarat că Ion Ceban este „candidatul binomului oligarhic Plahotniuc-Dodon, care este astăzi deghizat într-un mielușel”. Acesta a îndemnat oamenii să voteze pe 3 iunie pentru schimbare, pentru că doar așa persoanele vinovate de ilegalități vor fi trase la răspundere.

În momentul în care și-a făcut apariția candidatul PSRM, o parte dintre cetățenii prezenți la întrunire au plecat, declarând că au venit să se întâlnească cu Andrei Năstase, nu cu Ion Ceban.

Mai târziu, Ion Ceban a declarat jurnaliștilor că a venit la această întrevedere pentru a-l întreba pe Andrei Năstase dacă va participa săptămâna viitoare la dezbateri.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.