Candidatul PSRM promite o capitală confortabilă, verde, incluzivă și accesibilă pentru toți

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al capitalei, Adrian Albu, promite un oraș pe placul fiecărui cetățean: confortabil, verde, incluziv, dar și accesibil pentru fiecare vârstă. Deputatul s-a lansat în campania electorală la rotonda din Parcul Valea Morilor, alături de colegii din Parlament, dar și de conducerea formațiunii, transmite IPN.

Adrian Albu a precizat că echipa sa vrea să continue lucrurile bune și frumoase începute de ani buni în municipiul Chișinău. A promis să deschidă grădinițe, terenuri de joacă și de sport, dar și să creeze în fiecare sector activități pentru vârstnici. Printre priorități candidatul a mai înverzirea și amenajarea orașului, combaterea ambuteiajelor, eficientizarea sistemului de sănătate și protecție sociale, implicarea cetățenilor în procesele decizionale etc.

Președinta de onoare a PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că asemenea lansări au loc în toate colțurile din țară. „Este important să ajungem în fiecare casă. Chișinăuienii au avut încredere în noi cu 4 ani în urmă, ne-au încredința conducerea capitalei și Consiliul municipal”, a spus Zinaida Greceanîi.

Liderul fracțiunii parlamentare a PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat că echipa socialiștilor este cea mai bună, cea mai puternică, cea mai pregătită și cea mai devotată. „Mai bine de 10 ani noi am fost alături de fiecare chișinăuian, am fost în fiecare curte, am ajutat sute și mii de cetățeni în soluționarea problemelor lor”, a spus deputatul.

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, este cap de listă pentru Consiliul municipal Chișinău. „Exact peste o lună trebuie să ne dăm votul pentru cei mai buni. Vor fi zeci de partide, zeci de mii de candidați. Vor fi foarte multe promisiuni, foarte multe presiune, dar, stimați concetățeni, vreau să vă chem să vă amintiți ce a făcut fiecare din cei care vor veni după votul dumneavoastră”, mai spune Igor Dodon.

Conform ordinii prealabile, lui Adrian Albu i-a fost atribuit numărul 10 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.