Candidat PLDM: În 4 ani Chișinău poate fi mult mai dezvoltat, mai curat și mai bogat

În 4 ani orașul Chișinău poate fi mult mai dezvoltat, mai curat și mai bogat, susține candidatul Partidului Liberal Democrat la funcția de primar al capitalei, Oleg Burlacu. Dacă ajunge primar, promite să construiască o uzină de procesare a deșeurilor solide, să procure autobuze și troleibuze, precum și să construiască 50 de mii de locuri de parcare, transmite IPN.

„Vom procura din fonduri nerambursabile 100 de autospeciale noi pentru colectarea și transportul deșeurilor. Tot din fonduri nerambursabile vom procura 100 de troleibuze și autobuze noi. Toate suburbiile vor beneficia de transport sistematizat și calitativ”, menționează Oleg Burlacu.

El își propune să decongestioneze traficul din Chișinău prin modernizarea a cel puțin șapte bulevarde și prin construcția a doua pasaje supraterane în intersecții aglomerate. Un alt obiectiv anunțat este digitalizarea serviciilor publice prestate de Primăria Chișinău, astfel încât orice act necesar va fi obținut printr-un simplu click.

„Vom aduce în Chișinău cel puțin cinci companii multinaționale din domeniul IT, care vor crea cel puțin o mie de locuri de muncă. Vom construi arena națională de fotbal, conform standardelor UEFA, fapt ce va permite aducerea la Chișinău a celor mai mari stele de fotbal”, mai spune candidatul PLDM.

Conform tragerilor la sorți, Oleg Burlacu de la Partidul Liberal Democrat urmează să fie cu numărul 13 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.