Când și unde se pot depune actele pentru înregistrarea candidaților la parlamentare

Comisia Electorală Centrală a stabilit în ședința de vineri, 21 decembrie, timpul primirii documentelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de deputat în Parlament în circumscripția națională și a participanților la referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019, transmite IPN.

Actele se vor depune din 26 decembrie și până 24 ianuarie, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 și 16.00, cu excepția zilelor de 1 și 7 ianuarie 2019.

Prin hotărârea sa, CEC a pus în sarcină consiliilor electorale crearea, până pe 19 ianuarie 2019, a secțiilor de votare și până la 29 ianuarie 2019 – a birourilor electorale ale secțiilor de votare.

Tot astăzi, CEC a înregistrat Blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS” în vederea participării la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, constituit de către Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate. Totodată, a fost înregistrat simbolul electoral al Blocului electoral „ACUM Platforma DA și PAS” pentru imprimare în buletinele de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.