Campanie de colectare de fonduri pentru „deparazitarea” clasei politice

Partidul Democraţia Acasă lansează campania: „Donează un leu pentru deparazitarea statului de clasa politică compromisă”. Liderul formaţiunii, Vasile Costiuc, a spus, într-o conferinţă de presă la IPN, că partidele politice din Republica Moldova sunt finanţate din fonduri dubioase, fapt ce le permite liderilor acestora să trateze partidele ca pe propriile SRL-uri.

„Un grup mic de persoane, care contribuie neoficial la sponsorizarea partidelor, îşi cumpără în avans posturi şi funcţii de conducere. Ulterior, aceşti oameni îşi umplu portmoneele din contul statului şi cetăţenilor. Leul donat pentru această acţiunea înseamnă eliminarea paraziţilor din structurile de stat şi instaurarea dictaturii dreptăţii, în frunte cu un guvern tehnocrat”, a spus liderul PDA.

Banii pentru campanie vor putea fi donaţi la corturile formaţiunii, care vor fi instalate în diferite localităţi. Cu fondurile acumulate, formaţiunea va tipări pliantelor informative pentru cetăţeni şi vor fi organizate deplasări în teritoriu. Vasile Costiuc a dat asigurări că fiecare leu donat va fi gestionat transparent.

„Lansăm un apel către toţi cetăţenii să ne susţină cu un leu, care presupune, de fapt, votul împotriva tuturor politicieni compromişi. Îndemnăm toţi cetăţenii care nu sunt indiferenţi de soarta acestei ţări, de viitorul ei, care vor să revină înapoi în ţară, să investească în economie, în familie şi, prin leul contribuit, să schimbăm clasa politică de la guvernare”, a subliniat Vasile Costiuc.

Primul leu a fost donat chiar în cadrul conferinţei, de către activista Domnica Cemortan, care a anunţat că s-a alăturat formaţiunii politice.

  • vasile costiuc despre campanie.mp3
  •     0

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.