BERD, în sprijinul businessului din Republica Moldova

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și-a actualizat Ghidul de afaceri online pentru întreprinderile micro, mici și mijlocii (IMM-uri) din Moldova și Ucraina, cu informații dedicate afacerilor afectate de război, transmite IPN cu referință la un comunicat publicat de EU NEIGHBOURS EAST.

Cele mai recente informații sunt disponibile în limbile română și ucraineană.

Compartimentul axat pe Moldova include îndrumări detaliate pentru întreprinderile ucrainene care doresc să se mute în Moldova, precum și indicii pentru întreprinderile moldovenești dispuse să angajeze refugiați ucraineni.

Ghidul oferă o prezentare juridică și practică a modului de înființare și operare a unei afaceri în Moldova, precum și informații pentru angajatorii moldoveni și firmele de comerț electronic cu privire la angajarea cetățenilor ucraineni.

Site-ul conține seminare web interactive, un chat live și un link către Academia „Know How” a BERD-ului.

Ghidul își propune să consolideze rezistența IMM-urilor din Republica Moldova și să le permită să învețe despre tendințele digitale, cum ar fi mutarea afacerii pe online sau utilizarea BizRadar, o aplicație dezvoltată sub egida Consiliului Economic al Republicii Moldova.

Ghidul BERD Business are și o pagină dedicată IMM-urilor din Georgia.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.