Bătrân condamnat pentru abuzul sexual a două copile luate sub tutelă de soția sa

Un bărbat de 70 de ani a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru violul a două copile luate în îngrijire de soția sa. Abuzurile sexuale au început pe când fetele aveau 4 și 10 ani și au durat pe parcursul mai multor ani, transmite IPN.

Procuratura Generală menționează că abuzurile în privința minorei născute în anul 2008 au avut loc în perioada anilor 2012-2022. Totul se întâmpla în casa inculpatului dintr-un sat din centrul țării. Acesta se folosea de influența sa asupra minorei care a fost luată sub tutelă de soția sa și profita de imposibilitatea victimei de a se apăra, iar prin constrângere fizică și psihică o abuza sexual.

În perioada 2016- 2017, bărbatul a abuzat-o pe cea de-a două minoră, născută în 2006. Fata la fel fusese luată în educare și îngrijire de către soția sa.

Bărbatul a fost condamnat pentru viol și pentru acțiuni cu caracter sexual neconsimțite comise în privința persoanei care nu a atins vârsta de 14 ani. Inculpatul, care a pledat nevinovat, urmează să-și execute pedeapsa în penitenciar de tip închis.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.