Bărbat cu copil în brațe, accidentat mortal la Orhei. Fetița a fost adusă la spital la Chișinău

Un bărbat de 34 de ani a fost accidentat aseară de către o mașină în timp ce se deplasa cu copilul în brațe pe marginea traseului, în raionul Orhei. Bărbatul a decedat pe loc, iar fetița acestuia, în vârstă de un an, a fost dusă la spitalul raional, de unde a fost transportată cu aviasanul în capitală.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, accidentul s-a produs aproape de ora 22.00, pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți, pe o porțiune neiluminată. Mașina care a lovit bărbatul cu copilul în brațe era condusă de un tânăr de 20 de ani. Fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat că șoferul nu a consumat alcool.

Bărbatul a murit pe loc din cauza traumatismelor suferite, iar copilul a ajuns la spital. Contactat de IPN, vicedirectorul medical al Spitalului raional Orhei, Pavel Cristalov, a declarat că fetița a fost transportată aseară la Institutul Mamei și Copilului.

„Copilul este în stare gravă, având mai multe traumatisme. Se află sub supraveghere medicală în Secția de reanimare și terapie intensivă”, a precizat pentru IPN purtătorul de cuvânt al IMC, Maxim Cazacu.

Potrivit poliției, pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.