Avem șansa să dăm la gunoi istoria celor ce se ascund după retorica pro-rusă, Valerii Klimenco

Candidatul Partidului Șor la funcția de primar al municipiului Chișinău, Valerii Klimenco, afirmă că, ținând cont numărul vorbitorilor de rusă din Chișinău, există o șansă reală să fie „aruncată la gunoi istoria celor care se ascund după retorica pro-rusă, de dragul propriilor interese”, transmite IPN.

„Duminică, când veți decide soarta Chișinăului, mai exact soarta tuturor locuitorilor orașului nostru, să vă gândiți bine dacă merită în general să acordați atenție escrocilor care ani la rând au mințit cetățenii noștri”, a declarat Valerii Klimenco într-un briefing de presă.

Valerii Klimenco a amintit că autoritățile municipale au decis acordarea unui teren Congresului comunităților ruse pentru construcția unui centru educațional și de cultură pentru copii. Dar, spune candidatul, unul dintre activiștii PSRM, care candidează la funcția de primar al capitalei, a declarat că această construcție este ilegală. Ion Ceban ar fi obținut stoparea construcției. Orașul a fost lipsit de acel centru educațional modern pentru copii, iar oamenii au văzut adevărat față a socialiștilor, care se declară prietenii Rusiei, a mai spus Valerii Klimenco.


Retrospectiva evenimentelor electorale din 18 octombrie 2019
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.