Artur Croitor: Republica Moldova are nevoie de idei și oameni noi

Artur Croitor, Pretendent la calitatea de candidat la funcția de președinte, cheamă partidele de opoziție și antreprenorii din Republica Moldova să participe la colectarea semnăturilor pentru candidatura sa și să contribuie la buna desfășurare a alegerilor din 30 octombrie, apelul a fost făcut într-o conferință de presă ce a avut loc joi, 15 septembrie 2016.

Artur Croitor cheamă partidele de opoziție și candidații civici să schimbe ordinea de zi interiorul societăţii. „Deși avem viziuni diferite, noi suntem cetățenii țării noastre, suntem moldoveni, indiferent de etnie, atât timp cât avem cetăţenia acestei ţări, deci, să luăm atitudine. El îi îndeamnă pe cei cărora li se adresează să se mobilizeze și să contribuie la colectarea semnăturilor în sprijinul candidaturii sale. De asemenea, propune să se organizeze un Comitet Civic Central, care să monitorizeze alegerile prezidențiale și să nu permită falsificarea acestora. „Republica Moldova are nevoie de un președinte legitim, în caz contrar, există riscul ca istoria să se repete”. În același timp, Artur Croitor a îndemnat presa să vorbească despre candidații civici, independenți, să vadă care sunt obiectivele acestora, ce își propun să realizeze și prin ce căi doresc să-și atingă scopurile.

De asemenea, Artur Croitor acuză condițiile inechitabile la colectarea semnăturilor, declarând că legislația pune piedici candidaților civici prin impunerea unui termen scurt pentru colectarea unui număr prea mare de semnături.

În cadrul conferinței, Domnul Croitor face apel și către antreprenorii autohtoni, pentru a forma alte grupuri de inițiative, ca împreună să participe la colectarea semnăturilor, într-un mod onest și transparent. Drept urmare, acesta promite că în calitate de Președinte va veni cu o serie de inițiative legislative care va îmbunătăți atât calitatea, cât și cantitatea întreprinderilor mici și mijlocii. În particular, va promova atribuirea TVA în conformitate cu cifra de afaceri a fiecărui antreprenor. De asemenea, oamenii care îşi deschid o afacere vor plăti impozite abia după ce obţin primele venituri.

Artur Croitor s-a adresat lui Marian Lupu, președintele Partidului Democrat din Moldova, pe care l-a îndemnat să-și retragă candidatura din cursa electorală, subliniind că acesta a pierdut demult încrederea poporului și că plecând va deveni un exemplu atât pentru oamenii de rând, cât și pentru colegii săi.

Pentru a contribui la colectarea semnăturilor în susţinerea candidatului Artur Croitor, cetățenii sunt rugați să sune la numărul 060277076 sau/și să acceseze pagina de facebook introducând în bara de căutare Artur Croitor și pe site-ul acestuia www.croitor.md .
----------------------------------

Artur Croitor este născut în anul 1968, la Chişinău, este fiul lui Constantin Croitor, regizor la studioului „Telefilm Chișinău” și al Mariei Croitor, redactor al departamentului de programe muzicale al „Teleradio-Moldova”.

A absolvit
școala în 1985 cu medalie de aur, și-a făcut studiile la Institutul de Relații Internaționale din Moscova, a activat în diferite companii private din țară și de peste hotare . Actualmente este președintele asociației de dezvoltare a business-ului mic și mijlociu „Lumea Liberă”. Vorbește patru limbi : rusă, greacă, engleză și limba moldovenească - limba pe care o consideră și limba de stat.
-----------------------------------

Serviciul de presă
al Pretendentului la calitatea de candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Artur Croitor


15.09.2016

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE