Aplicaţie pentru telefon menită să eficientizeze comunicarea dintre deputaţi şi cetăţeni

Doi tineri din ţară au dezvoltat, din proprie iniţiativă, o aplicaţie pentru telefoanele mobile menită să eficientizeze comunicarea dintre deputaţi şi cetăţeni. Vicepreşedintele Parlamentului, Sergiu Sârbu, a declarat, la o conferinţă de presă, că  se depun eforturi pentru ca activitatea legislativului să fie mai aproape de cetăţeni, transmite IPN.

„Avem reprezentanţii unei companii de IT din Moldova. Aceşti tineri s-au arătat interesaţi de activitatea legislativului. Ei au venit cu o propunere pentru a apropia legislativul de cetăţeni. Cu sprijinul tinerilor, în câteva luni a fost elaborată o aplicaţie pentru telefoanele mobile”, a comunicat Sergiu Sârbu.

Aplicaţia va permite accesarea informaţiei despre structura Parlamentului, vor putea fi vizionate online şi şedinţele plenare. „Va fi şi un modul prin care fiecare cetăţean va putea contacta direct deputaţii. Softul a fost elaborat absolut gratuit”, a subliniat Sergiu Sârbu.

Aplicaţia va fi transmisă secretariatului Parlamentului şi deputatul speră că următoarea conducere a Parlamentului o va folosi şi imediat cum îşi va începe activitatea.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.