Apelul Platformei DA către partidele pro-europene

Partidul politic Platforma Demnitate și Adevăr face apel către partidele pro-europene pentru salvarea cursului european al Moldovei. Formațiunea se declară deschisă să colaboreze cu contracandidații săi din alegerile din 5 noiembrie „pentru găsirea unei formule mai bune, mai frumoase pentru chișinăuieni și pentru a nu dispersa votul politic pro-european”, transmite IPN.

„Sunt foarte mulți oameni care conștientizează adevăratele riscuri la care va fi supusă Republica Moldova, riscuri politice, dincolo de problemele legate de corupție și incapacitatea actualei guvernări și șefilor instituțiilor de drept și de reglementare a de opri fenomenele”, a declarat liderul partidului, Dinu Plîngău, într-o conferință de presă.

Potrivit lui, este nevoie de unitatea tuturor oamenilor care conștientizează adevăratele riscuri. Dinu Plîngău cheamă la discuții pentru a găsi cele mai bune soluții și a nu admite în cursa electorală a mesajelor pro-moscovite ascunse mai nou în mesaje pro-europene ale unor candidați care vor răsturna cursul european al Republicii Moldova.

„Sunt sigur că sunt o mulțime de candidați care pot propune lucruri foarte bune pentru Chișinău. Suntem deschiși să colaborăm cu acei candidați pentru găsirea unei formule mai bune, mai frumoase pentru chișinăuieni și să nu dispersăm votul politic pro-european sau cel puțin să coordonăm anumite mesaje în această campanie electorală, astfel încât riscurile politice pentru Republica Moldova să fie cât mai mici”, a mai spus Dinu Plîngău.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.