Anul 2015 va fi un an plin de imprevizibilităţi şi surprize tensionate, astrolog

Anul 2015 va fi un an plin de imprevizibilităţi şi surprize tensionate, atât în plan personal, cât şi social. Este activ careul Pluto – Uranus, care influenţează din 2010 şi va fi activ până în 2017, ceea ce creează situaţii tensionate, neordinare, transformări radicale, în plan politic, economic, social şi personal, a declarat pentru IPN astrologul Cristina Guzinschi, de la Centrul de Astrologie din Moldova.

Astrologul a spus că mai ales vor resimţi schimbări radicale semnele cardinale precum Berbecul, Racul, Balanţa şi Capricornul, născuţi în decada a doua, dar şi persoanele născute în 1962-1968.

Anul 2015 va fi benefic şi favorabil, plin de succes şi reuşite pentru câteva semne zodiacale. Până pe 11 august, vor resimţi optimismul şi dorinţa de a realiza scopuri noi, ce conduc către reuşite, semnul Leului (persoanele născute în a doua şi a treia decadă), precum şi semnele Berbec şi Săgetător, dacă au avut reuşite în a doua jumătate a anului 2014. Dacă au început sau planifică să înceapă proiecte grandioase în 2015, vor avea posibilitatea să le continue armonios.

După 11 august, Fecioarele vor fi pline de sentimente de optimism şi de forţe pentru noi realizări. Astrologul a menţionat că, în sfârşit, Fecioarele, care sunt foarte muncitoare, vor fi răsplătite după merit.

Un examen al tenacităţii îl vor avea cei născuţi în semnul Săgetătorului, până în luna iunie şi după 18 septembrie.

Din iunie până în septembrie, persoanele născute sub semnul Scorpionului (cei născuţi deja în ultimele zile) vor trebui să dea dovadă de maturizare, cultivarea simţului responsabilităţii, concentrării şi rezistenţei, cel mai important este conştientizarea răspunderii pentru propriile acţiuni. Aceasta, într-o bună parte, este valabil şi pentru semnele Gemeni şi Peşti (persoanele născute în prima decadă).

Foarte important va fi acest an pentru persoanele născute din data de 30 septembrie 1979 până în 27 octombrie 1980. Indiferent de semnul zodiacal pe care îl au, această generaţie trebuie să-şi realizeze marele scop al vieţii. Poate să urmeze un masterat, o facultate sau un curs de calificare. Să studieze filosofia sau să facă o călătorie peste hotare, sau chiar să emigreze. De asemenea, aceste persoane pot începe cariera de lector, jurist, economist. Astrologul a spus că important este că aceste persoane au destule resurse pentru a începe şi a se apropia de marele scop.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.