Antrenorul Sheriff: Meciul cu Tottenham este cel mai important din carieră

Antrenorul echipei Sheriff, Veaceslav Rusnac susţine că meciul de joi seara, 7 noiembrie, cu Tottenham, din Liga Europei, este cel mai important din cariera sa. „În aşa meciuri poţi să vezi ce prezenţi ca echipă. Tottenham este favorita nu doar grupei, ci a întregii competiţii”, a declarat Rusnac la conferinţa de presă dinaintea meciului, transmite IPN.

Totuşi, Rusnac spune că Sheriff poate pleca cu puncte de pe stadionul White Hart Lane. „Am învăţat din greşelile meciului de la Tiraspol. Sunt convins că putem înscrie la Londra”, a adăugat antrenorul Sheriff-ului.

Campioana Moldovei va juca fără fundaşul spaniol Melli, care este suspendat. De partea cealaltă, Nacer Chadli, Danny Rose şi Zeki Fryers sunt accidentaţi.

„Vrem să continuăm seria victoriilor fără gol primit şi în meciul cu Sheriff", a declarat antrenorul lui Tottenham, Andre Villas-Boas.

Partida Tottenham - Sheriff va avea loc joi, de la ora 22.05. După 3 meciuri disputate, Tottenham este ca şi calificată, având 9 puncte. Sheriff are doar 2 puncte la activ, cu 2 mai puţin ca Anji.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.