Andrei Spînu revine la minister: Este important să accelerăm dezvoltarea proiectelor de infrastructură

„Prin munca pe care o facem zi de zi, la minister, dar și împreună cu toți oamenii harnici ai acestei țări, mergem hotărâți și uniți să construim Moldova Europeană. Vă mulțumesc pentru susținere. Hai, Moldova!”. În așa mod și-a anunțat revenirea la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, Andrei Spînu, desemnat ministru, transmite IPN.

Într-o postare, acesta a remarcat că în perioada următoare, împreună cu echipa, se va asigura că toate proiectele de infrastructură și de dezvoltare regională sunt realizate calitativ și în termen. „Este important să accelerăm dezvoltarea proiectelor de infrastructură pentru ca cetățenii noștri să se bucure de o viață mai bună aici, acasă. Cu o echipă atât de bine pregătită sunt sigur că vom face față provocărilor”.

Totodată, ministrul a spus că va pune accentul pe realizarea proiectelor pe care oamenii le așteaptă. „Așteptările oamenilor sunt clare, cu toții ne dorim drumuri mai bune, transport aerian și feroviar modern, apă și canalizare în localități,  terenuri de joacă și sport pentru copii, grădinițe și școli bine amenajate, construcții trainice, parcuri și cât mai multe spații verzi. Acestea sunt proiectele pe care oamenii le așteaptă. Asta vom face la minister”, a scris Andrei Spînu.

Andrei Spînu este noul ministru al infrastructurii și dezvoltării regionale după ce Lilia Dabija și-a depus mandatul. Acesta revine la minister după o pauză de cinci luni de la plecarea sa din funcție odată cu demisia Guvernului Gavrilița.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.