Andrei Năstase: Dacă aș fi președinte de Parlament, Vlad Plahotniuc ar sta la pușcărie

Dacă ar ajunge președinte de Parlament, toți cei care fură în prezent țara ar sta în închisoare. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

„Ca să ajungi președinte de Parlament trebuie să ai un suport politic substanțial. Președinte de Parlament nu ajungi pur și simplu. În momentul în care voi avea acest suport politic și aș ajunge președinte de Parlament, Plahotniuc nu numai prim-ministru nu va fi, Plahotniuc va sta la pușcărie, iar alături de el va ajunge și Dodon, și Candu, și Iaralov, și Constantin Botnari, și toți cei care fură astăzi țara”, a declarat Andrei Năstase ca răspuns la întrebarea ce ar întreprinde, dacă ar ajunge în funcția respectivă?.

Președintele PPDA susține că, atunci când va ajunge în Parlament, formațiunea nu va face coaliție nici cu Partidul Democrat, nici cu Partidul Socialiștilor. În opinia lui, singura soluție este să obțină majoritate la alegeri. „Și dacă de unii singuri ne era mai greu, cu siguranță într-o asemenea coaliție, cu Partidul Acțiune și Solidaritate, lucrurile sunt puțin mai ușoare”, afirmă Andrei Năstase.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.