Ambasadorul român, în vizită la casa părintească a președintelui Dodon

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, a fost vineri, 7 iulie, în vizită la casa părintească a președintelui Igor Dodon. Vizita a avut loc la invitația șefului statului după lansarea grădiniței renovate, la Sadova, raionul Călărași, transmite IPN.

„I-am făcut o excursie prin vie, prin ogradă și prin beci și i-am ilustrat cum arată o gospodărie moldovenească. Am zis și voi repeta: să prietenim, ca vecini, ca frați, să ne ajutăm și să ne respectăm reciproc, dar fiecare să fie gospodar la casa lui. Cu așa atitudine, vom beneficia ambele state de relațiile bune pe decenii înainte”, a scris pe Facebook Igor Dodon.

Grădinița din Sadova a fost renovată prin „Programul de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova”, implementat prin intermediul FISM, fiind una dintre cele peste 900 de grădinițe renovate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în cadrul unui proiect pentru care Guvernul României a alocat 26 de milioane euro.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.