Alimentează contul și achită creditul maib la terminalele de autoservire cu 0% comision

Maib își propune să ofere soluții financiare, potrivite stilului de viață al clienților săi. Una dintre cele mai apreciate soluții create de maib este opțiunea   de alimentare a contului cu MDL, EUR sau USD rapid și fără comision la terminalele de autoservire. Astfel, în urma feedback-ului primit de la clienți, maib a reintrodus acest serviciu, îmbunătățind totodată experiența utilizatorilor.

Ce este nou?

Acum, pentru a începe procesul, clienții trebuie să se autentifice, folosind orice card activ maib. Acest pas este simplu și intuitiv, garantând securitate sporită. Odată autentificat, urmează pașii obișnuiți:

  1. Din „Servicii maib” alege „Alimentare cont”;
  2. Alege opțiunea „Alimentare cont”;
  3. Introdu numărul contului sau numărul contului IBAN;
  4. Confirmă datele introduse;
  5. Selectează valuta cu care dorești să alimentezi contul;
  6. Introdu bancnotele;
  7. Primește bonul de plată.
     

Avantaje și facilități

  • Autentificare rapidă și sigură: procesul începe cu ușurință prin autentificare cu orice card maib;
  • Alimentare fără comision: adaugă bani în contul tău, atât în monedă națională, cât și în EUR, USD, fără costuri suplimentare;
  • Achitarea creditului: poți să achiți creditul direct la terminal, simplu și rapid;
  • Alimentare prin codul de rest: dacă ai achitat un credit sau un serviciu și ți-au rămas bani, îi poți transfera în contul tău prin opțiunea „alimentare prin cod de rest”.
     

Maib este dedicată să creeze soluții financiare potrivite nevoilor clienților, simplificând gestionarea finanțelor și accesul la serviciile și produsele maib.

Încearcă alimentarea contului la terminalele de autoservire și experimentează rapiditatea și eficiența serviciilor maib!


Tu conduci. maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.