Agricultorii sunt informați despre sprijinul financiar de care pot beneficia

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare informează că a început campania de informare a producătorilor agricoli privind formele de sprijin financiar de care  pot beneficia. Prin ordinul ministrului Ion Sula a fost aprobat un grafic al seminarelor care se vor desfăşura în raioanele ţării, cu tematica: „Formele de sprijin financiar acordat producătorilor agricoli din Fondul de subvenţionare pentru anul 2015”, transmite IPN.

Conform graficului aprobat, seminarele încep de marți, 23 iunie, iar primul va fi organizat în capitală pentru producătorii agricoli din municipiul Chișinău, dar și din raioanele Ialoveni, Criuleni, Dubăsari și Strășeni. În aceeași zi, vor mai avea loc seminare la Căușeni și la Călărași. Seminarele vor fi susținute de ministru și de către viceminiștri, dar și de conducerea Agenției de Intervenții și Plăți în Agricultură.

Pe 2 iulie seminare vor avea loc în orașele Bălți, Orhei și Hâncești, iar pe 3 iulie la Edineț, Cahul și Soroca. Toate seminarele încep la ora 10.00 și au loc în sediile primăriilor, a consiliilor rarionale sau în casele de cultură.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.