Agenţia Turismului a prezentat spotul de promovare a Moldovei

Turismul moldovenesc marchează în acest an 55 de ani. Cu această ocazie şi în ajunul Zilei Mondiale a Turismului, Agenţia Turismului a prezentat în premieră spotul de 6 minute de promovare a Republicii Moldova ca destinaţie turistică. Într-o şedinţă solemnă, directorul agenţiei, Nicolae Platon, a declarat că spotul video va fi prezentat la expoziţiile internaţionale de turism, în toate materialele promoţionale care vor fi editate de către Agenţia Turismului, transmite IPN.

Nicolae Platon a spus că este o versiune de spot care poate fi îmbunătăţită. În spot sunt prezentate mănăstirile din Republica Moldova, monumentele arhitecturale, peisaje, oraşele subterane de vinuri. De asemenea, sunt prezentate cele mai importante instituţii de stat, precum Parlamentul, Preşedinţia, Guvernul.

Coloana sonoră a spotului este semnată de Constantin Moscovici. „Mă bucur foarte mult că se face ceva în această ţară. Se poate şi trebuie de făcut mult mai bine, dar ce s-a făcut este un plus mare”, a menţionat naistul.

În cadrul şedinţei festive au fost înmânate medalii aniversative agenţilor turistici, structurilor de primire turistică, personalităţilor marcante şi veteranilor în turism. De asemenea, s-a dat startul primei ediţii a concursului naţional de fotografie turistică, la sfârşitul căruia cele mai bune lucrări selectate vor fi expuse în cadrul unui vernisaj fotografic organizat în Republica Moldova, iar ulterior şi în cadrul ambasadelor Republicii Moldova de peste hotare.

În premieră, mai multe personalităţi din ţară au obţinut titlul de „Ambasador al Turismului Moldovenesc”. Este vorba de Valentina Naforniţă, Constantin Moscovici, Dan Balan, Nata Albot, Andrei Rayel, formaţia Zdob şi Zdub şi tenismanul Radu Albot.

  • nicolae platon despre spot video.mp3
  •     0
  •   

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.