Adrian Dupu: Mobilizarea exemplară demonstrează că cetățenilor din stânga Prutului le pasă de viitorul în UE

Mobilizarea exemplară demonstrează că cetățenilor din stânga Prutului le pasă cu adevărat de Republica Moldova, de România și de viitorul comun în Uniunea Europeană. O spune secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu, în contextul alegerilor europarlamentare, transmite IPN.

„Rezultatul obținut a arătat că oamenii nu uită cine luptă pentru ei și îi sprijină la Bruxelles. Vă mulțumesc, împreună suntem mai puternici!”, a scris Adrian Dupu pe Facebook.

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova și-a exprimat recunoștința fiecărui cetățean în parte care a ieșit la vot și, în mod special, fiecăruia care a acordat votul pentru candidații PNL.

„Mulțumesc colegilor din PNL Diaspora Republica Moldova, mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în această campanie, fiecărui președinte de raion, primar, ales local, lider local și miilor de oameni care au venit la întâlnirile noastre. Atât prezența marea vot, cât și rezultatul alegerilor au arătat că munca noastră nu e în zadar”, a scris Adrian Dupu pe Facebook.

Potrivit datelor oferite de Autoritatea Electorală Permanentă din România, la alegerile pentru Parlamentul European, în Republica Moldova pe 9 iunie au votat 56,7 mii de cetățeni români, fiind țara cu cea mai mare prezență la vot a românilor din diasporă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.