Adrian Albu: Votul din 5 noiembrie va da direcția de dezvoltare a orașului Chișinău

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al capitalei, Adrian Albu, susține că votul cetățenilor din 5 noiembrie va da direcția de dezvoltare a municipiului. El și-a exprimat siguranța că orașul Chișinău poate fi mai bun, poate fi un oraș în care fiecare cetățean să aibă confortul pe care și-l dorește, transmite IPN.

„Noi ne-am propus să creăm un oraș destoinic, un oraș confortabil, un oraș multietnic în care vom vorbi limba care ne place, un oraș în care vom avea dreptul la opinie. Noi ne propunem să nu mai facem politică în cadrul CMC. Este timpul să activăm strict în conformitate cu interesele cetățenilor acestui oraș. Noi venim cu o echipă profesional pregătită, care știe problemele, care știe soluțiile și care de fiecare dată a fost alături de dumneavoastră”, a declarat Adrian Albu într-un briefing de presă susținut în fața Primăriei.

Prezent la eveniment, secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, a declarat că pe data de 5 noiembrie cetățenii vor decide soarta Republicii Moldova. Or, potrivit lui, aceste alegeri nu sunt doar despre primari sau consilieri, ci sunt despre poziția față de tot ce se întâmplă în țară. „Pe 5 noiembrie să dăm dovadă de verticalitate, să ieșim cu toții la vot și să votăm împotriva celor care își bat joc de noi”, a mai spus Igor Dodon.

Duminică în Republica Moldova vor avea loc alegeri generale locale. Urmează să fie aleși 898 de primari și 11 058 de consilieri locali.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.