Accident grav în capitală. Un bărbat a murit

Accident grav în sectorul Botanica al capitalei. Un bărbat de 50 de ani a murit aseară, 16 martie, după ce automobilul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o altă maşină la intersecţia străzii Valea Crucii cu bulevardul Dacia, transmite IPN.

Solicitat de IPN, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, a declarat că bărbatul se deplasa pe strada Valea Crucii şi intenţiona să vireze pe bulevardul Dacia. Acesta urma să-i cedeze trecerea unui alt automobil care se deplasa, la fel, pe strada Valea Crucii, dinspre Grădina Botanică. Impactul a avut loc în intersecţie.

Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, ca urmare a accidentului, şoferul de 50 de ani a rămas blocat între fiare, iar pentru extragerea sa a fost nevoie intervenţia unui echipaj de la descarcerare. După ce i-a fost acordat primul ajutor, bărbatul a fost transportat la spital, dar nu a supravieţuit. Celălalt şofer, în vârstă de 25 de ani, a scăpat nevătămat. În cele două maşini nu se mai afla nimeni.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.