ACC organizează audienţe pentru consumatorii din suburbiile capitalei

Specialiştii SA „Apă-Canal Chişinău” organizează audienţe pentru consumatorii din suburbiile capitalei. Astfel, furnizorul îşi propune să răspundă la toate întrebările consumatorilor, dar şi să informeze din prima sursă despre activitatea întreprinderii, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al ACC, scopul audienţelor este stabilirea unui proces continuu de comunicare între operator şi consumatori. Audienţele sunt organizate de către specialiştii întreprinderii la primăriile din localitate, iar în Grătieşti, Budeşti, Durleşti, Bubuieci şi în oraşul Ialoveni, deja au fost primiţi peste 60 de cetăţeni.

Cei mai mulţi consumatori au cerut să li se explice procesul de facturare şi au discutat despre mai multe probleme tehnice. De asemenea, locuitorii suburbiilor au beneficiat de informaţii necesare privind conectarea la sistemul municipal de apeduct şi canalizare. Specialiştii întreprinderii le-au vorbit consumatorilor şi despre procedura de contractare a serviciilor ACC.

Audienţa locuitorilor se desfăşoară conform unui grafic stabilit de comun acord cu administraţia publică locală. Pe viitor furnizorul planifică lansarea unui Centru de informare a consumatorilor, care va funcţiona 24/24 ore.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.