A început înscrierea la concursul pentru Premiul naţional în domeniul calităţii

Întreprinderile se pot înscrie la concursul naţional „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii”, organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie (CCI). Decernarea premiului face parte din evenimentul naţional „Fabrica în Moldova”, cu sloganul: „Competitivitate – performanţă şi calitate”, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al CCI, la concurs pot participa întreprinderile cu diverse forme de proprietate înregistrate în Republica Moldova, precum şi persoane fizice care produc bunuri sau prestează servicii pe teritoriul ţării. Se poate aplica la una din cele patru nominalizări ale concursului în domeniul calităţii: Produse industriale; Produse de larg consum; Produse alimentare şi agricole; Servicii.

Laureaţii concursului vor avea dreptul să utilizeze imaginea distincţiilor primite în scopuri publicitare, inclusiv la marcarea produselor, şi vor obţine reduceri de până la 50% la serviciile prestate de către organizatorii concursului.

Depunerea dosarelor de participare la concurs are loc în perioada 21 noiembrie – 25 decembrie. Ceremonia oficială de premiere va avea loc pe 30 ianuarie 2015, în cadrul evenimentelor prilejuite de „Fabricat în Moldova”.

Setul de documente pentru înscrierea la concurs poate fi consultat pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie. Dosarele de participare vor fi aduse la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie, bd. Ştefan cel Mare, 151, et.2, oficiu 9, Direcţia Târguri şi Expoziţii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.