A II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” are loc astăzi în Parcul „La Izvor”

Cea de-a doua ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” are loc astăzi în Parcul „La Izvor”. Vizitatorii sunt așteptați la masterclass-uri de valoare prezentate de sportivi din 17 școli și licee cu profil sportiv și peste 70 de federații, asociații și cluburi sportive. La festival vor fi prezenți campionii mondiali ce vor reprezenta țara în acest an la Jocurile Olimpice de la Paris și care se vor împărtăși cu experiențele și performanțele lor sportive, transmite IPN.

Programul evenimentului include activități sportive și programe de divertisment pentru toți locuitorii și oaspeții capitalei. De asemenea, va fi organizat un târg al producătorilor autohtoni, iar seara va culmina cu un recital muzical deosebit din partea invitaților speciali, precizează Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei municipiului Chișinău.

„Nu ratați această oportunitate unică de a participa la un eveniment plin de activități captivante și demonstrații sportive impresionante”, se arată în mesajul DGETS.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.