A bătut un bărbat până la moarte și a fost condamnat pentru vătămare gravă. Procurorii cer recalificarea faptei

Procurorii de la Comrat cer recalificarea faptei unui bărbat de 37 de ani, din vătămare gravă în omor, și pedepsirea acestuia cu închisoare pentru cumul de infracțiuni pe un termen de 23 de ani. Recalificarea faptei și schimbarea pedepsei se cere în contextul în care recent inculpatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Comrat, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, inculpatul a fost recunoscut vinovat de huliganism agravat și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei. Acesta a fost condamnat la 17 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Potrivit învinuirii, la 11 martie, acesta, fiind în stare de ebrietate alcoolică, aflându-se într-un bar din municipiul Comrat, în rezultatul unui conflict apărut spontan între acesta şi un alt bărbat, l-a lovit de mai multe ori cu un scaun metalic. Urmare a leziunilor corporale suportate, victima a decedat pe loc.

În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă – arestul preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.