25 de troleibuze vor ajunge la Chișinău până la sfârșitul lunii mai

Șapte troleibuze articulate procurate din Austria și 18 troleibuze din Riga se preconizează să ajungă la Chișinău până la sfârșitul lunii mai. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, la ședința serviciilor municipale. Edilul a precizat că prioritare sunt troleibuzele articulate, de capacitate mare, pentru a asigura fluxul mare de pasageri care va începe cu 1 septembrie. Toate troleibuzele vor fi verificate atât tehnic cât și estetic şi va fi asigurată mentenanță, transmite IPN.

,,Vreau să aduc aminte că Primăria Chișinău a reușit să aducă un număr record de unități de transport, și anume peste 300 de troleibuze și autobuze. Astăzi practic nu mai avem autobuze vechi, mai avem doar câteva troleibuze, vreo 10, și locuitorii în această privință simt diferența. Continuăm să mai aducem transport public”, a menționat Ion Ceban.

La momentul actual, Regia Transport Electric Chişinău are circa 400 de troleibuze, iar până la sfârșitul anului numărul va fi suplinit cu încă 43 de troleibuze procurate recent din Riga.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.