2 morţi şi 4 răniţi în urma a două accidente rutiere

Două accidente rutiere grave au avut loc în această dimineaţă, 12 decembrie, în urma cărora 2 oameni au murit, iar alţi 4 au fost transportaţi la spital cu diverse traumatisme.

În jurul orei 6.00, poliţia a fost alertată despre un accident în satul Goteşti, raionul Cantemir. Şefa serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Sabina Cojuşnean, a declarat pentru IPN că un automobil condus de un tânăr de 29 de ani a derapat de pe carosabil şi s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost fatal pentru şofer. Doi pasageri au fost internaţi.

Tinerii erau originari din satul Ţiganca, Cantemir.  Şoferul decedat a făcut nuntă în această vară. Surse din cadrul primăriei au declarat pentru IPN că, cel mai probabil, tinerii s-au accidentat aproape de miezul nopţii, dar au fost depistaţi spre dimineaţă. Pe acea porţiune de drum au loc frecvent accidente, inclusiv cu urmări tragice.

Un alt accident s-a produs la Bălţi, în jurul orei 8.00, unde două automobile s-au ciocnit frontal. În consecinţă, o persoană a murit, iar altele două au fost transportate la spital. Circumstanţele se cercetează.

Conducătorii auto sunt atenţionaţi să fie prudenţi în trafic. Pe vreme instabilă, cu vizibilitate redusă, este important ca şoferii să adapteze viteza la condiţiile meteorologice şi să includă suplimentar şi farurile anticeaţă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.