15 automobile au fost donate de către România instituţiilor publice din Moldova

Guvernul României a donat 15 automobile Dacia Duster pentru instituţiile publice din Moldova. Evenimentul a avut loc în cadrul vizitei prim-ministrului român Victor Ponta în Republica Moldova, transmite IPN.

Automobilele vor ajunge la Spitalul raional Ştefan-Vodă, Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Făleşti, la instituţiile sociale pentru persoane adulte cu dizabilităţi psihosociale din satul Cocieri, Dubăsari. Printre beneficiari sunt şi centrele de plasament din oraşul Bălţi, din satul Bădiceni, raionul Soroca, şi satul Brânzeni, raionul Edineţ. O maşină va ajunge la Rezervaţia cultural-naturală Orheiul-Vechi.

La evenimentul de transmitere a donaţiei, premierul Iurie Leancă a menţionat că automobilele vor ajuta funcţionarii publici din Republica Moldova sa ofere servicii mult mai operativ. Premierul a mulţumit colegului său român pentru acest sprijin.

Victor Ponta a precizat că au fost aduse 15 din cele 50 de automobile pe care România le donează Guvernului Republicii Moldova, urmând să fie puse la dispoziţia autorităţilor moldoveneşti şi autobuze şcolare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE