Vladimir Voronin: Îmi doresc ca cei 12 ani de stagnare a Republicii Moldova să se termine

„Îmi doresc ca cei 12 ani de stagnare a Republicii Moldova, de umilință a poporului, să se termine. Îmi doresc ca dezvoltarea țării să fie direcționată spre interesele naționale, interesele și cerințele fiecărui cetățean”. Declarația aparține liderului Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, care candidează în aceste alegeri într-un bloc electoral cu Partidul Socialiștilor, transmite IPN.

La ieșirea din secția de votare, fostul președinte a menționat că își dorește ca Republica Moldova să fie în rând cu toată civilizațiile, la toate capitolele – democrație, liberate, dimensiune europeană, relațiile de prietenie cu toate statele, începând de la statele vecine.

La fel, Vladimir Voronin își dorește ca noul Parlament să conștientizeze situația de astăzi și să se ridice la nivelul responsabilității și la nivelul realizării promisiunilor lansate. În opinia sa, trebuie să avem un Parament care să se gândească la cetățeni, pentru că el este ales de oameni. Or, interesele politice trebuie lăsate la o parte și fixate pe consolidare, pentru salvarea statului.

Acesta a mai spus că va merge să-și felicite fiica cu ocazia zilei de naștere, iar apoi se va duce la sediul partidului.

Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00. Pentru validarea rezultatelor alegerilor este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.