Vlad Țurcanu este candidatul PUN la funcția de deputat în circumscripția Hâncești

Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale, Vlad Țurcanu, este candidatul formațiunii la funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală numărul 38, municipiul Hâncești, pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie. Anunțul l-a făcut liderul PUN, Octavian Ţîcu, în cadrul unei conferințe de presă, transmite IPN.

„Este o circumscripție românească, alcătuită din cetățeni care simt și gândesc românește. Noi avem așteptări foarte mari de la această circumscripție, care va fi pentru noi toți un prim test al partidului reorganizat”, a spus Octavian Ţîcu.

Vlad Țurcanu a menționat că în cadrul campaniei electorale își propune să cutreere cele 40 de localități incluse în circumscripție pentru ca aceasta să aibă o voce în Parlament, care să-i reprezinte pe oamenii de acolo. Vlad Țurcanu afirmă că în raionul Hâncești există dezechilibre majore între unele localități, există o mare problemă cu locurile de muncă, deși în infrastructură s-a investit foarte mult.

„Eu am încredere în oamenii din această circumscripție. Mă adreseze tuturor celor care mă cunosc și care mi-au urmărit prestația publică să mă contacteze pentru că să vedem cum împreună putem pune umărul pentru ca pe 15 martie circumscripția 38 să facă o alegere care să-i mulțumească pe oameni și să le aducă bunăstare”, a spus Vlad Țurcanu.

În cadrul conferinței de presă, Ana Guțu, care a fost numită secretar de stat al Departamentului pentru Relații cu Republica Moldova în Guvernul României, a anunțat că renunță la funcția de vicepreședinta PUN, pe perioada mandatului. „Sper că această numire să fie, în primul rând, în beneficiul tuturor cetățenilor Republicii Moldova, nu doar al unioniștilor. Îmi doresc ca această cooperare să ia avânt și să apropiem unirea politică a celor două state românești. Voi contribui plenar la proiecte pragmatice pentru binele tuturor”, a spus Ana Guțu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.