Vizitatorii Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” îi vor cunoaște pe campionii Vladislav Ursu și Alisa Glinka

Pe 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, unde va avea loc Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”, vizitatorii îi vor putea întâlni pe Vladislav Ursu și Alisa Glinka, sportivi ce ne vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, transmite IPN.

Vladislav Ursu este primul jucător moldovean de tenis de masă calificat la Jocurile Olimpice. Cu o dedicare remarcabilă și o muncă asiduă, Vladislav a reușit să se impună pe scena internațională, câștigând numeroase competiții și medalii. Antrenamentele intense și pasiunea pentru acest sport l-au propulsat în elita tenisului de masă mondial. Este un exemplu viu de perseverență și determinare, inspirând tinerii sportivi din Moldova să-și urmeze visele și să lupte pentru excelență, precizează Direcția generală educație, tineret și sport, care organizează Festivalul împreună cu Primăria municipiului Chișinău.

Cealaltă sportivă, Alisa Glinka, aduce grația și disciplina necesare pentru a excela în echitație. A cucerit numeroase podiumuri internaționale, demonstrându-și talentul și dedicarea pentru acest sport. Prin munca sa constantă și determinare, Alisa Glinka a devenit un model de eleganță și performanță pentru toți tinerii călăreți, inspirându-i să își urmeze visurile cu încredere, menționează sursa citată.

Programul Festivalului va începe la ora 11.00 și va cuprinde și masterclass-uri, demonstrații și discuții cu sportivi de performanță și cu discipolii școlilor sportive. De asemenea, vor fi organizate activități de divertisment și un târg cu produse autohtone. Festivalul se va încheia cu un recital al Formației „Zdob și Zdub”.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.