Verzii promit laboratoare performante la pieţele din capitală. ALEGERI 2015

Membrii Partidului Verde Ecologist (PEV) promit laboratoare performante de testare a calităţii produselor în fiecare piaţă agricolă din Chişinău, transmite IPN.

La o conferinţă de presă organizată lângă Piaţa Centrală, candidatul verzilor la funcţia de primar al capitalei, Anatolie Prohniţchi, a declarat că în programul electoral al formaţiunii este prevăzut ca locuitorii municipiului Chişinău să beneficieze de servicii de calitate şi să aibă acces la produse care nu sunt nocive.

Potrivit lui Anatolie Prohniţchi, în piaţă pot fi procurate produse care sunt nocive din cauza conţinutului ridicat de nitraţi, iar certificatele de expertiză nu reflectă acest fapt. În opinia sa, pieţele trebuie dotate cu laboratoare performante, care să ofere posibilitatea de a estima corect calitatea produselor, iar produsele care nu corespund standardelor nu trebuie admise spre vânzare. 

Anatolie Prohniţchi mai crede că administratorii pieţelor trebuie să aibă încheiate contracte cu vânzătorii, ca să existe o răspundere din ambele părţi.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.