Veaceslav Valico: Votați așa ca în următorul Parlament să nu mai ajungă „kulioace”

Candidatul independent Veaceslav Valico a venit cu îndemnul către alegători să voteze în așa fel ca în Parlament să nu mai nimerească „kulioace” (aluzie la punga oferită de Vlad Plahotniuc lui Igor Dodon, în care se prezumă că au fost bani, n.r.), cei care fac scheme sau scandalagii. „În curând, sunt alegerile și de noi depinde cum va fi țara în următorii patru ani”, a declarat candidatul într-un live pe Facebook, transmite IPN.

Singurul candidat independent la alegerile de duminică a organizat un flashmob – a adus un coș de gunoi în fața Parlamentului, iar pe jos au fost împrăștiate mai multe pungi șifonate. „„Kuliocarii” se pregătesc să intre în Parlament, s-au strâns în număr mare și deja se pregătesc să calce scările Parlamentului”, a spus candidatul.

Veaceslav Valico a subliniat că e nevoie să se facă curățenie generală, toate „kulioacele” să fie aruncate la „groapa de gunoi politică”. Candidatul a colectat simbolic pungile împrăștiate și le-a aruncat în coșul de gunoi, în fața sediului Partidului Socialiștilor. „Pe 11 iulie trebuie să găsim puteri, să găsim timp și să avem înțelegerea că vrem să trăim într-o țară fără „kulioace”, a spus el.



Veaceslav Valico optează în actuala campanie electorală „pentru salvarea businessului din tot acel haos în care se află țara”. De asemenea, spune că e singurul candidat la funcția de deputat care se pronunță împotriva vaccinării obligatorii a populației. Optează pentru ca pragul electoral pentru partide, dar și pentru candidații independenți să fie mai mic.

Candidatul a mărturisit că a fost o campanie electorală dificilă, pentru că „a luptat nu cu candidații electorali, dar cu bandiții și mafioții, clanuri de corupțiare sunt gata să facă totul pentru a-și păstra puterea”. El consideră că oamenii trebuie să înțeleagă că liderii care au fost deja la putere au pierdut creditul de încredere, au trădat cetățenii.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.