Vasile State, omul şi jurnalistul, la 50 de ani

Vasile State, omul şi jurnalistul, la 50 de ani

La cei doar 50 de ani, pe care îi împlineşte pe 8 septembrie, Vasile State este jurnalist prin vocaţie, este profesionist de talie mare, prin vocaţie şi auto-educaţie.

În echipele sale de la Radio Moldova Internaţional, de la Info-Prim, de la Antena C, de la Radio Moldova Actualităţi, a ştiut să fie şi şef cu cerinţe şi responsabilităţi pentru toţi şi toate, şi subaltern cu simţul calităţii şi datoriei dezvoltat.

Este un luptător adevărat, pentru că ştie să obţină rezultate atunci, când lui personal îi este bine şi atunci, când îi este mai puţin bine, când echipa sa joacă bine, dar, în special, când echipa joacă mai puţin inspirat.

Este un bun generator de idei şi bun executor de idei, proprii şi străine, ale şefilor şi ale subalternilor.

În ceea ce a făcut în presă şi nu doar, a avut pregătirea şi curajul să treacă primul multe din căile necunoscute pe moment în profesie.

Este un prieten devotat şi un partener sigur prin vocaţie, educaţie şi convingere.

Dacă astăzi şi totdeauna Agenţia de presă Info-Prim Neo are capacitatea să stea drept pe picioare, cu şira spinării cât mai puţin încovoiată sub nevoile vremii, este şi de aceea că şi un Vasile State a scris primele file şi a instaurat primele legi de conduită cu marca echipei Info-Prim, utilizând pentru aceasta propria marcă de om şi profesionist de probă înaltă.

La mulţi ani, frate Vasile!

Echipa Info-Prim, cu derivate

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.