Vasile Bolea promite un plan clar de dezvoltare urbană pentru Chișinău

Deputatul Vasile Bolea, care vrea să devină primar al municipiului Chișinău, promite că, dacă va ajunge în această funcție, va lansa un program amplu de construcții și reparații a infrastructurii municipiului, transmite IPN.

Într-un briefing de presă susținut pe fundalul unui șantier, candidatul Partidului „Renaștere”  a declarat că este necesar un plan clar de dezvoltare urbană pentru Chișinău. „Fără un astfel de plan, noi nu putem avea o viziune clară asupra direcțiilor în care trebuie să ne îndreptăm, asupra direcțiilor de dezvoltare a municipiului Chișinău și nici nu putem să prioritizăm proiectele care sunt foarte importante pentru municipalitatea noastră”, afirmă candidatul.

El spune că, în cadrul programului său electoral a propus o serie de măsuri care vizează revitalizarea sectorului construcțiilor și amenajării infrastructurii. „În primul rând vom lansa un program amplu de construcții și reparații a infrastructurii municipiului. Aceasta nu că doar va crea locuri de muncă pentru locuitorii noștri, dar va contribui și la îmbunătățirea calității vieții fiecărui lucitor al municipiului Chișinău. O infrastructură modernă, eficientă va face ca orașul nostru să fie mai accesibil, mai sigur și mai prietenos”, a mai spus Vasile Bolea.

Conform tragerilor la sorți, candidatul Partidului politic „Renaștere” urmează să fie cu numărul 14 în buletinul de vot.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.