Vasile Bolea: Partidul „Renaștere” este gata să lupte pentru drepturile cetățenilor

Echipa partidului „Renaștere” a demonstrat prin fapte că este capabilă să lupte pentru drepturile cetățenelor Republicii Moldova. O spune Vasile Bolea, candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău din partea formațiunii. Deputatul a încurajat oamenii să susțină partidul „Renaștere” la alegeri, precizând că pe 5 noiembrie va începe renașterea Chișinăului și a întregii Moldove, transmite IPN.

„O campanie electorală trebuie să fie întotdeauna, în primul rând, despre oameni, despre problemele care ne unesc pe toți. Iar noi am prezentat viziunea noastră de soluționarea acestor probleme. Odată cu votul din 5 noiembrie va începe renașterea Chișinăului și a întregii Moldove. Un vot pentru cocostârcul Partidului „Renaștere”, pentru candidații noștri, este un vot împotriva partidului de guvernământ, împotriva ilegalitate Maiei Sandu și a PAS”, a subliniat Vasile Bolea la un briefing de totalizare a campaniei electorale.

Candidatul partidului „Renaștere” a încurajat oamenii să vină la secțiile de votare și să facă uz de dreptul de a vota și de a alege echipele care îi vor reprezenta cu demnitate în administrația publică locală în următorii patru ani.

Iuri Vitneanski, membru al biroului politic al Partidului „Renaștere”, responsabil pentru activitatea în Chișinău, a spus că în cadrul campaniei electorale echipa a folosit cel mai bun instrument pe care îl are – comunicarea directă cu cetățenii. Pe durata campaniei au fost organizate peste trei mii de întâlniri cu alegători în curți, 500 de întâlniri la diferite întreprinderi și instituții. Personal Vasile Bolea a efectuat 200 de întâlniri. A fost o campanie electorală încărcată, care pentru partidul „Renaștere” s-a desfășurat în condiții de presiune fără precedent din partea autorităților centrale și locale, a mai constatat Iuri Vitneanski.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.