Vârstnicii pot depune dosarele pentru Premiul Național 60+

Vârstnicii de 60 de ani și peste, care au realizat performanțe deosebite în diferite domenii de activitate, pot participa la Concursul Premiul Național pentru vârstnici „Pentru o viață activă la orice vârstă”, ediţia 2021. Concursul este lansat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vârstnice, transmite IPN.

Doritorii de a participa la concurs pot expedia dosarele până la data de 10 septembrie inclusiv. Comisia de examinare va analiza dosarele participanților la concurs şi va nominaliza premianții până la data de 16 septembrie.

Dosarul trebuie să conțină numele și prenumele candidatului, denumirea completă a instituţiei sau persoanei care înaintează dosarul la concurs confirmată prin semnătură, materialele care demonstrează performanțele în unul din domeniile: cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport, tehnologii informaționale etc.  De asemenea, dosarul trebuie să aibă atașat curriculum vitae, copia buletinului de identitate a candidatului și o scrisoare de recomandare.

Câștigătorilor li se vor înmâna Diplome de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru Vârstnici şi un premiu bănesc.

Dosarele pot fi expediate la adresa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe str. Vasile Alecsandri 2, mun. Chișinău sau la adresa electronică olga.gotmaniuc@msmps.gov.md, cu mențiunea Concursul național de acordare a Premiului Național pentru Vârstnici „Pentru o viață activă la orice vârstă’’.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.