Unité este unicul operator de internet mobil care și-a majorat cota de piață în anul 2013

Unité a reușit să înregistreze în 2013 cea mai solidă creştere, în comparaţie cu operatorii concurenţi de pe piaţa Internetului mobil, cota de piață a brandului în funcție de venituri ajungând la 25,54 %.

În 2013 Unité s-a remarcat prin oferte avantajoase și prețuri mici, determinante pentru 25,3 mii de persoane care au decis să devină abonați ai serviciului de internet mobil.

Grație lansării HSPA+ cu viteză de 4G la un preţ de 3G şi îmbunătăţirii continue a ariei de acoperire, Internetul Mobil de la Unité a devenit cel mai avantajos și mai competitiv internet din Moldova, înregistrând cea mai solidă creştere, cu peste 40%.

Compania Moldtelecom pe baza infrastructurii proprii, a sporit la maximum viteza de acces la Internetul mobil, echivalentă cu viteza oferită de tehnologia 4G/LTE, la scară națională. Astfel, serviciile HSPA+ lansate de Unité reprezintă cea mai reuşită simbioză de avantaje propuse până acum clienţilor de telefonie mobilă de pe piaţa locală de comunicaţii, exprimată prin: viteză maximă de acces Internet mobil, tarife foarte accesibile, cea mai largă gamă de dispozitive şi terminale mobile.

Pentru abonaţii noi conectaţi la seria de abonamente 3G Connect, Unité a oferit cel mai accesibil Internet mobil, cu reduceri până la 60% la abonament şi 12 ore trafic Internet gratuit în fiecare zi. Indiferent de abonamentul selectat, clienții serviciului de internet mobil de la Unité au avut de câștigat.

Internetul Mobil de la Moldtelecom a reinventat noțiunea de internet mobil prin opțiunea de nelimitat dar și prin volumul de trafic oferit pe piața de internet mobil. La moment Internetul Mobil de la Unité acoperă 50% din traficul utilizat de toți utilizatorii de internet mobil din țară.

Punctele forte regăsite în toate ofertele Unité sunt calitatea şi performanța serviciilor, prețurile accesibile şi aria de acoperire. Unité continuă să investească în serviciile sale şi să răspundă prompt necesităților clienților prin oferte avantajoase şi atractive.

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.