Un nou proiect promovează antreprenoriatul pentru dezvoltarea mediului rural

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, studenţi, tineri specialişti sau angajaţi care vor să-şi testeze aptitudinile de antreprenor, înaintând noi idei de afaceri, sunt chemaţi să se alăture proiectului „Promovarea antreprenoriatului pentru dezvoltarea mediului rural”, lansat cu sprijinul Guvernului Estonian. Proiectul vine să ajute tinerii să iniţieze afaceri proprii, contribuind astfel la impulsionarea activităţii antreprenoriale în mediul rural, transmite IPN.

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului de Întreprinderi Mici şi Mijlocii informează că acest proiect este destinat persoanelor care vor să iniţieze o afacere proprie sau vor să creeze echipe mici de afaceri. La concurs pot participa echipe ale căror idee de afacere încă nu generează venituri şi antreprenorii care doresc să lanseze un nou produs sau să iasă cu servicii noi pe piaţă.

Data limita de aplicare este 27 septembrie. Persoana de contact este Tatiana Eremciuc, coordonator programe, responsabil Incubatoare de afaceri ODIMM, tel.: (022) 22-57-99, e-mail: t.eremciuc@odimm.md.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.