Un bărbat a fost înjunghiat de 15 ori

Un bărbat de 59 de ani a fost omorât cu deosebită cruzime în sectorul Râşcani din Chişinău. Pentru a induce în eroare organele de anchetă, suspecţii i-au tăiat o mână şi au aruncat-o într-un parc din sectorul Botanica, transmite IPN.

Procurorul sectorului Râşcani, Igor Popa, a declarat vineri, 5 decembrie, la o conferinţă de presă, că suspectaţi de omor sunt trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 30 şi 50 de ani. Aceştia făceau frigăruii când victima, care era un om al străzii, s-a apropiat de ei. Bărbaţii au consumat împreună băuturi alcoolice, distracţia însă s-a ales cu ceartă, boschetarul ajungând să fie înjunghiat de 15 ori, cum aveau să constate mai târziu anchetatorii.

Pentru a încâlci ancheta, suspecţii i-au tăiat o mână victimei şi au lăsat-o pe o bancă din Parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica. Cazul a avut loc pe 6 noiembrie. Suspecţii sunt reţinuţi. Cei trei pledează nevinovat şi fac declaraţii contradictorii. Aceştia sunt cercetaţi pentru omor săvârşit cu o deosebită cruzime şi riscă chiar detenţie pe viaţă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.