Transportul public care traversează PMAN va avea un regim special de circulație de sărbători

În zilele manifestărilor cultural-artistice consacrate sărbătorilor de iarnă din centrul capitalei, 23 și 31 decembrie, precum și pe 6 ianuarie, transportul public municipal care traversează Piața Marii Adunări Naționale va avea regim special de circulație, transmite IPN.

Pe 23 decembrie, ora13.00-23.30, 31 decembrie, ora 14.00-07.00, și 6 ianuarie, ora 14.00-23.30, va fi sistată circulația transportului public pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzii Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – strada Pușkin, iar troleibuzele și autobuzele care traversează Piața Marii Adunări Naționale vor fi redirecționate pe străzile adiacente, după cum urmează:

Troleibuze de pe  rutele nr. 1, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 vor fi redirecționate pe strada București (tur-retur). Ruta de troleibuz nr. 4 spre sectorul Buiucani: pe strada Ciuflea, strada București, iar spre sectorul Botanica: de pe strada Vasile Lupu pe strada Alexei Mateevici, strada Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuze de pe ruta nr. 34 spre sectorul Centru: pe strada Alexei Șciusev, str. București, iar spre comuna Trușeni: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Vasile Alecsandri, strada București, strada Alexei Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

În zilele de 23 și 31 decembrie, dar și pe 6 ianuarie, activitatea troleibuzului turistic se suspendă.

Ruta de autobuz nr. 5, tur: pe traseul stabilit; retur: de pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe strada Columna, strada Vasile Alecsandri, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 9, tur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, strada Mihail Kogălniceanu, strada Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Tighina și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Pușkin, strada Alexandru cel Bun,  strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul de pe ruta nr. 11, tur-retur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Pușkin, strada Alexandru cel Bun, strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 26, tur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, strada Mihail  Kogălniceanu, strada Pușkin și în continuare pe traseul stabilit; retur: pe traseul stabilit.

Autobuzul de pe ruta nr. 46, tur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Pușkin, strada Alexandru cel Bun, strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, strada Mihail Kogălniceanu, strada Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.