Tinerii din mai multe partide și-au îndemnat semenii să o voteze pe Maia Sandu

Tinerii de la Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma DA, Partidul Unității Naționale și Mișcarea politică Unirea au lansat un apel adresat tinerilor. Aceștia și-au îndemnat semenii să iasă la vot pe data de 15 noiembrie și să voteze schimbarea. În cadrul evenimentului, organizat în fața Președinției, a fost anunțată lansarea unei platforme online – https://lavot.md/, transmite IPN.

Vicepreședintele PAS, deputatul Radu Marian, a declarat că este clar pentru toți că Moldova se află la marginea prăpastiei. „Suntem copleșiți de sărăcie, hoție, corupție. Cel mai grav este că pleacă tinerii. 140 de mii de tineri au plecat în ultimii patru ani. Trebuie să facem ceva. Cel mai bun instrument pentru schimbare este votul. Am vrea mult ca tinerii să înțeleagă că este o oportunitate faptul că astăzi tinerii pot vota, oportunitate pe care părinții noștri din Uniunea Sovietică nu au avut-o. Este foarte important să ieșim la vot, indiferent de limba pe care o vorbim, de etnia pe care o avem. Vă îndemn să votăm Maia Sandu, pentru că este un vot pentru schimbare. Pe 15 noiembrie mergem la vot”, spus Radu Marian.

„Când m-am implicat în politică am avut un singur scop, să scăpăm Republica Moldova de trecutul dubios, întruchipat prin fel de fel de gesturi, mită, pungi negre, prin mușamalizarea cazurilor în care sunt implicați demnitari publici. Vrem cu toții să trăim într-o Republică Moldova în care tinerii au perspectivă, se pot dezvolta personal și profesional. Îndemn toți tinerii să iasă la vot, să începem o nouă etapă în dezvoltarea Republicii Moldova”, a declarat deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău.

Ion Cobîșenco, președintele Organizației de Tineret PUN, a spus că prin această unitate a tinerilor, viitorul politic al Republicii Moldova arată frumos. „Mă adresez tuturor tinerilor noștri dornici de schimbare – ieșiți la vot, sunați-vă rudele, colegii și spuneți-le să iasă la vot. Acum e timpul să schimbăm politica din Republica Moldova”, a mai spus tânărul.

Ilie Crețu, reprezentant al Blocului Unirea, s-a arătat convins că tinerii din ziua de azi nu vor să mai tolereze minciunile regimului de la guvernare. „Igor Dodon este cel mai mincinos președinte din istoria Republicii Moldova. Fiecare din noi ar putea să găsească încă minim o persoană și să-l îndemne să iasă la vot, să debarcăm acest regim. Acest vot împotriva lui Igor Dodon, p data de 15 noiembrie, este un vot pentru Maia Sandu”, a mai spus Ilie Crețu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.