TheBat! se lansează în versiune nouă, mai securizată

Dezvoltatorul autohton de soft Ritlabs anunţă actualizarea produsului său cel mai cunoscut – clientul de mail The Bat!, versiunea 7.1.8. Potrivit companiei, noua versiune face programul mai eficient pentru scopuri corporative, are o interfaţă îmbunătăţită şi conţine actualizări de securitate care garantează confidenţialitatea informaţiilor, transmite IPN.

Într-un comunicat al companiei, se spune că versiunea 7.1.8 apare ca urmare a solicitărilor utilizatorilor de a face ca programul să funcţioneze mai eficient în mediul corporativ, dar şi datorită cererii sporite pentru un program poştal securizat, în lumina litigiului studenţilor de la Berkeley cu gigantul Google.

„Renovările accesibile în versiunea nouă fac ca programul poştal The Bat! să fie un instrument mai eficient în activităţile cu poşta electronică, care apără confidenţialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor de accesul din exterior, ceea ce nu se poate obţine folosind clienţii web”, afirmă Ritlabs.

Pe lângă criptarea datelor, The Bat! asigură confidenţialitatea evitând antrenarea furnizorilor globali de servicii de mail şi de interfaţă web, scrisorile fiind păstrate pe calculatoarele utilizatorilor, şi nu în spaţiile de stocare în cloud, unde acestea pot fi accesibile unor persoane străine. The Bat! permite procesarea şi păstrarea a unui număr nelimitat de cutii poştale, directoare şi scrisori.

Pentru a facilita corespondența corportativă, dezvoltatorii au adăugat opţiunea de a lucra cu contactele Exchange. Acum, utilizatorii pot încărca mii de contacte din reţeaua corporativă în cărţile de adrese ale cutiilor poştale EWS (Exchange Web Services) în The Bat!

Și interfața a fost îmbunătățită. Acum, inscripţiile interfeţei The Bat! sunt prezentate complet în toate limbile menţinute de program.

Potrivit comunicatului, The Bat! este accesibil la preţul de 450 lei în varianta Home Edition. The Bat! v7 Professional Edition, cu versiunea portativă inclusă în set (The Bat! Voyager), costă 900 lei.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.