StarNet îşi va onora în continuare promisiunile faţă de toţi clienţii

                                                         

                                   StarNet îşi va onora în continuare promisiunile faţă de toţi clienţii

Chişinău, 24 octombrie, 2011
Cu referire la unele zvonuri de pe piaţă, potrivit cărora companiei StarNet i-a fost retrasă autorizaţia de retransmisie a posturilor TV, menţionăm că StarNet nu a fost notificat în mod oficial de către organele competente despre vreo decizie în acest sens.

Compania StarNet aduce pe piaţă cele mai inovative servicii şi depune toate eforturile pentru a le furniza în condiţii de legalitate. Totuşi, trebuie să recunoaştem că eforturile noastre de a oferi zi de zi servicii care să meargă dincolo de promisiunile pe care le facem se ciocnesc de un cadru normativ depăşit.

În prezent, reglementările imperfecte frânează inovaţia şi transpunerea realizărilor tehnologice în servicii care să satisfacă nevoile consumatorilor. Sutem deschişi spre colaborare cu toţi furnizorii de pe piaţă, cu organele statului şi consumatorii pentru perfecţionarea cadrului normativ de reglementare şi a-l aduce în conformitate cu cele mai bune practici mondiale, care permit realizarea plenară a avantajelor progresului tehnic în interesul consumatorului.

Internetul ne permite să asigurăm furnizarea conţinutului media de calitate în orice condiţii. Astfel, clienţii StarNet se vor bucura şi în continuare de cea mai bună ofertă mediatică de pe piaţă.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi:
Irina Ghelbur
Serviciul Relaţii Publice StarNet
Tel: 844914
Email: ighelbur[@]starnet.md

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.