StarNet a inaugurat un nou Centru de Vânzări la Sculeni!

Chişinău, 3 aprilie, 2013. Luna aprilie anunţă o nouă inaugurare pentru clienţii StarNet. Pentru a fi mai aproape de locuitorii din zona Sculeni, StarNet a deschis un nou centru de vânzări pe str. Calea Ieşilor 10, et. 4 (clădirea Acvila).  Aici clienţii vor putea beneficia de asistenţă deplină privind conectarea la serviciile StarNet, consultaţii privind noile produse ale companiei, programul de fidelitate ”Prietenii StarNet”, precum şi achitarea facturilor lunare pentru serviciile prestate.


Noul centru de vânzări are uşile deschise în fiecare zi de la 9:00 la 20:00, sâmbăta de la 9:00 – 18:00 şi duminica de la 10:00 – 15:00.

                                                                   * * *

Cu o istorie de succes de 9 ani pe piaţa serviciilor de comunicaţii electronice şi  împreună cu o echipă de peste 550 de oameni, StarNet continuă să-şi extindă prezenţa pentru a fi cât mai aproape de clienţii săi cu cele mai bune servicii de Internet, Televiziune şi Telefonie. În acest moment, StarNet este prezent în casele a peste 65 de mii de clienţi şi peste 2000 de companii, care au ales să utilizeze serviciile şi produsele companiei.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:

Ina Voroşciuc

Specialist Relaţii Publice, StarNet

Tel: (022) 844.914
Email: ivorosciuc[@]starnet.md

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.