Ritlabs îşi va prezenta produsele pentru administrarea sigură a poştei în cadrul B2B Expo

În contextul în care securitatea comunicaţiilor devine o preocupare tot mai importantă a climatului informaţional, compania moldovenească Ritlabs va participa la expoziţia B2B Expo, unde-şi va prezenta produsele pentru administrarea sigură şi confortabilă a poştei electronice, transmite IPN.

Siguranţa comunicaţiilor electronice a fost pusă sub semnul întrebării în ultimul timp, în urma a numeroase scandaluri, printre care cel legat de spionarea comunicării online de către serviciile secrete americane şi britanice, şi, mai recent, cel legat de spargerea bazelor de date cu parolele utilizatorilor Gmail, Mail.ru, Yandex, care au fost apoi publicate pe Internet. În acest context, deopotrivă utilizatori individuali, cât şi companiile caută soluţii pentru a-şi proteja datele şi schimbul de informaţii.

Ritlabs este renumită pentru clientul său de poştă electronică The Bat!, un produs recunoscut la nivel internaţional şi folosit de milioane de utilizatori în 191 de ţări din lume. Programul, creat în 1998 şi ajuns la versiunea 6.6, este recunoscut pentru siguranţa pe care o garantează în ceea ce priveşte păstrarea şi transmiterea datelor, fiind folosit de firme care lucrează cu informaţii confidenţiale de mare importanţă, precum bănci sau structuri de stat. De asemenea, The Bat! se deosebeşte de alte programe pentru poşta electronică prin uşurinţa de folosire şi capacitatea mare de customizare.

Cei interesaţi pot vizita standul Ritlabs în cadrul ediţiei a II-a a Expoziţiei-forum Internaţionale Specializate de produse şi servicii pentru afaceri “B2B Expo”, ce se va desfăşura în perioada 01-03 octombrie 2014.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.