Reprezentanţii companiei „Orhei-Vit” au fost în vizita la liceul A. Puşkin

Comunicat de presă

In data de 7 noiembrie reprezentanţii companiei „Orhei-Vit” au fost în vizita la liceul A. Puşkin aducînd în dar liceului cărţi artistice şi manuale şcolare.

„De rînd cu literatura, care este obligatorie conform programului şcolar, acum copii vor avea posibilitatea accesului liber la multe cărţi de literatură artistică care nu sunt incluse în programul şcolar” spune Dl. Alexandru Bilinkis, Preşedintele Consiliului Director al SA „Orhei-Vit”. „Indiferent de faptul că la momentul de faţă tehnologiile moderne oferă o mulţime de posibilităţi de accesare a informaţiilor, aşa ca cinematografia, internetul, ediţiile periodice, interesul faţă de cărţi rămâine a fi unul major în rîdul generaţiilor tinere. Acum cînd datorită companiei noastre biblioteca şcolară s-a îmbogăţit cu aşa capodopere ale culturii semnate de B. Acunin, S. Dovlatova, L. Petruşevskaia şi altor scriitori moderni, profesorii vor putea să facă cunoştinţă copiilor cu aceste opere”

La momentul de faţă, datorită susţinerii Orhei-Vit, copii pot găsi în biblioteca şcolară opere ale maeştrilor fie ei scriitroi sau poeţi din secolele trecute, aşa ca A. Ahmatova, M.Bulgakov, M. Şolohov şi alţii, precum şi capodopere literar-artistice a maeştrilor moderni aşa ca M. Weller, V.Pleven, L Uliţkaia, P. Coelho, H Murakami şi alţii.

Pe lîngă literatura artistică, biblioteca şcolară a fost completată cu ediţii metodice pentru profesori.

În total Orhei-Vit a oferit, cu titlu de gratuitate, liceului A. Puşkin cărţi în valoare de 10 000 lei.

Secţia Marketing „Orhei-Vit”

 

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.