Renato Usatâi: Avem rezultate foarte bune după turul 2 de alegeri

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru (PPPN), Renato Usatîi, şi primar de Bălţi, a comunicat că după turul 2 al alegerilor locale candidaţii formaţiunii au câştigat în mai multe oraşe – Basarabeasca, Comrat, Ceadâr Lunga, Vulcăneşti, Şoldăneşti, Făleşti, Glodeni, Drochia, Floreşti şi Donduşeni. „Cu părere de rău, am pierdut la Soroca, iar la Edineţ este o situaţie neclară încă”, a declarat politicianul într-o conferinţă de presă, tranmsite IPN.

„În privinţa cazului care s-a vehiculat de la Racovăţ, că a fost bătut candidatul PLDM de către candidatul nostru. În realitate se zice că acest candidat a avut un accident şi a decis să prezinte totul ca o bătaie. Dar, cu toate acestea, candidatul nostru a câştigat. Din 47 de localităţi în care am avut candidaţi în turul 2, în 32 am câştigat”, a specificat Renato Usatîi.

Liderul PPPN a adăugat că va cere anularea rezultatelor în Tvardiţa, raionul Taraclia, deoarece candidatul PPPN nu a reuşit să-şi organizeze campania electorală fiind anunţat mai târziu că va putea candida. „La oraşele numite mai sus adăugaţi Râşcani şi Bălţi câştigate anterior. Vom dezvolta toate localităţile”, a subliniat Renato Usatîi.

Politicianul este sigur că în curând vor fi alegeri parlamentare şi că PPPN la nord şi la sud va câştiga cel puţin 70%.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.